Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (5.30 secunde)
Vasile Gordon) Nu ne oprim acum sa istorisim minunea pe care o savarseste Mantuitorul asupra bolnavului ce suferea de 38 de ani. ... Dorim in schimb sa facem o scurta talcuire a evenimentului.
Coordonarea mana-ochi este o aptitudine care sta la baza mai multor abilitati esentiale pe care le dezvolta bebelusul in timpul copilariei?
Alte istorii cu umanoizi (Autor: ... FARCAS) Prezentam in continuare alte cazuri bizare de intalniri cu "umanoizi", asa cum au fost ele inventariate de ufologul american Albert S.
Intalniri cu umanoizi (Dan D.Farcas) Continuam prezentarea altor intalniri cu "umanoizi" inventariate de ufologul american Albert S. ... Pe 4 iulie 1989, la ora 21.00, in parcul Mtacminda din Tbilisi, Georgia, martorul isi conducea prietena acasa, cu automobilul, cand a avut o pana de motor.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?". ... o calatorie de dupa moarte. Si nu numai atat, am vazut-o si eu.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in oraselul Pascagoula (Mississipi), Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011 la varsta de 80 de ani) si Calvin Parker (18 ani), primul contramaistru, celalalt muncitor la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
Cu toate acestea, unii medici sustin ca petele vinetii de sub ochi pot indica existenta unei boli serioase: ... De asemenea, cearcanele aparute la copii ar putea, in cele mai grave dintre cazuri, sa fie semn de cancer - neuroblastom.
Exista o teorie foarte circulata pe net demna de atentia ta. Nu, nu e aia care spune ca parazitii din fecalele pisicii te transforma intr-o baba nebuna, desi si aia e alarmanta.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? ... Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica. Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului.
Se stie ca in ceea ce priveste masinile exista o corelatie intre culoarea rosie si rata furturilor. Rosu poate fi o culoare foarte intensa care naste sentimente extreme. ... Si restaurantele utilizeaza adesea rosu intrucat acesta stimulea Galbenul stralucitor este cea mai obositoare culoare pentru ochi.
Si face orice, inclusiv sa dea foc tarii, pentru a-si pastra pozitia dominanta de forta asupra teritoriilor ocupate.Practic prin schimbarea legilor din justitie facute de tandemul Basescu-Macovei, Sistemul isi pierde principala arma cu care a tinut supusa o tara intreaga in ultimii doisprezece ani.
Reforma morala a clasei politice din Romania este un subiect care, in aceste zile, da batai de cap liberalilor. Impreuna cu Asociatia ProDemocratia, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, dar si cu reprezentanti ai PNL Constanta, a prezentat societatii civile cat de necesar este noul Cod Electoral, respectiv votul uninominal.
O minune dumnezeiasca!, sau un semn dumnezeiesc, considerand astfel problema rezolvata. Ce altceva ar putea fi o lumina inexplicabila, sau un obiect care coboara din inaltimi si se intoarce apoi la ceruri? Si Ion Hobana evoca un astfel de caz, petrecut in iulie 1927.
Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica. Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului.
Constantin Milica) La multe popoare din Europa de Vest exista traditia ca in luna mai sa se sarbatoreasca Duminica lacramioarelor.
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
In urma cu cateva zile, ministrul Integrarii Europene, Anca Boagiu, l-a dat drept exemplu de comportament neadecvat in relatia cu organismele finantatoare ale Uniunii Europene pe Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta.
Parlamentarii gaalaateni sustin, incaa o dataa, caa nu au faacut politie politicaa. Mai mult decit atit, o mare parte dintre demnitari nici maacar nu stie cum araata un "baaiat cu ochi albastri". Doar un ales stie caa a fost urmaarit de Securitate.
google-analytics.com